FITRAH's Followers

Friday, June 26, 2009

REUNION again...

26 JUN 2009

Beberapa ari lps, d kala tgh b'guling2 d atas katil smbil dgr lagu (dah mcm spesis tnggiling da aku rs aku ni), aku dpt 1 msg. pas2 selang brape minit kendian dpt lg 1 msg. hekeleh.. msg yg sm jer rupa2nyer. msg nyer b'bunyi cmni:

Hey.. jom meet up. planned by Denial and Boon Chian. The plan: 27 June (sat), 12.30 pm, mcD Cheras Perdana. Jom! Jom! pls do spread the word around. (kasik bold n warna ckit, bru cun!!)

alamak.. nk kena g ke x ni? kat McD lak tu. nnti xpasal2 belly2 aku ni mkn b'belly2.. argh!! knangan smalam dtg lg rupa2nyer.. ala.. balik2 mcD.. ni yg maleh ni.. mcm budak2 zaman sekolah lak bt reunion kat mcD. bt la kat pizza hut ke, restoran caggih2 sikit ke xpn kat hotel ke.. err ye la tu! mcm xsedar diri jer yg diri tu pnganggur terhormat. karang xpasal2 kna jd m.cik cuci pnggan.. mano nak lotak muko den yg ayu lg comel ni ha?? (cam bese, kalau x gila perasan mmg xsah idup ni.. hahaha..) emm.. ari ni kna tnya geng charlie's angel aku. ain da tnya- xdpt dtg cz skrang tgh prac. skrang tgh tnggu kputsan shima. klau shima rjin nk g, tpaksa la aku mrajinkn dri angkat kaki yg berat b'kilo2 ni keluar dr bilik ku syurga ku.. aiceh2.. Pmalas!! apa la nk jd dgn anak dara Encik Mahd Ata ni.. xsumbang pape pn kat msyarakat dan negara, hnya tau m'nyumbangkan air liur basi n taik mata jer. huh!!

anyway.. kat blog ni nk ambik ksempatan nk tjukan ucapan khas bt boon chian (mamat yg planned reunion ni ye). ucapan nye:


hehe.. happy birthday yer. dah tua ek skarang ni. aku still muda lg. err.. da wish2 ni, sok blanja blh x?? haha.. :P

3 comments:

mamai said...

aku reunion kat kedai mamak or warung aker lagi best boleh pecah meja kedai tu...

haruan tasek said...

aku tak pernah reunion.... kalau adapun tak pernah tau kot...ha..ha..

zaira fitrah said...

wah.. sempoi la bt kat kdai mamak or warung! xla formal. blh la den golak2 dgn bebasnyer.. best2!!! kari mamak pn best!!! (asyik mkn jer)

haruan tasik:
haha.. td sy kol kwn sy. kwn sy ckp 'perlu ke reunion ni? bkn slalu jumpa ke? xbtunas pn lg rndu aku kat diaorg ni.'haha.. gila kwn sy ni. sy pn sm gila cz sy sgt stuju sm dia! hehe..