FITRAH's Followers

Sunday, June 28, 2009

Cite pasal REUNION ari tu..

28 JUN

spt yg t'type kat title tu, aku mmg nk cite pasal reunion yg aku g smalam. w/pn cite tu da agak basi cz aku lupa nk perangatkn dlm microwave smalam, aku ttp nk cite gak. cm bese, aku mmg suka paksa org. hahaha (ketawa cm gangster la konon2nyer pdhal ms jwb soklan gangster kat fb, dia ckp aku ni gangster tahap hamster!! biul btul! tp bile m'mikirkn yg hamster tu comel, tetiba ati aku yg paneh ni jd sejuk, sesejuk ais batu dlm peti ais mak aku.. aiceh!)

ha..cite reunion ek. smalam aku g gak reunion bsama x-classmates aku tu. mcD pn mcD la. aku order mcChicken size medium jer. medium jer u? ye r, abis tu nk order large? nk perut aku b'belly2? da la xsmpai 30 min sblm tu aku da bantai nasi spinggan kat ruma. hai.. kuat mknnyer aku ni.. argh!!! tensen btul aku kat dri aku ni.. slalu sgt ilang fokus! woit fokus kat tajuk tu ler!!

ok2.. i fokus ni..
smalam ingatkn rmai yg dtg, rupa2nya ada la brape ketul orgnyer. x silap juz 14 org tmasuk aku yg cute ni. Aiceh! yg mlayu juz 3 org tmasuk aku. yg len sume chinese and indian. layan je laaa..
best gak la dpt jmpa diaorg ni. semuanya da b'jaya. ada yg da jd pilot kat KLIA tu (aku nk psan ni, klau pilot tu nm Daniel, korang toksah naik la flight tu.. utk kselamatan korang gak ni.. haha..). tp mostly sume nyer masih blajar lg cuma aku jer yg sudah b'jaya buka kbun anggur. terer x????

*******

ada yg ambik medic kat ireland, microbiology kat UPM n USM, ada yg ambik business, ada yg ambik kos pertanian kat UPM tu, ada yg ambik chemical engineering kat UKM n sbgnyer.. n aku dmaklumkn yg rmai xdtg tu cz diaorg skrang sibuk blajor, xde ms nk terbang blik m'sia. iyo la tu.. pape pn.. all the best guys!!


p/s: entry ni agak boring cz aku tgh boring. bonda cekemetot tu xde cz g kenduri kawin. 2 kenduri lak 2. aku maleh nk ikut. tiap2 minggu g knduri org.. knduri aku bila lg ni???? arghh.. tensen2..

5 comments:

nia said...

hebat2 kwn cik zaira..available lg x sume tu???huhuhu..

zaira fitrah said...

available jer lg sumenyer.. tp klau bminat, sy kna sruh diaorg g sunat dlu ler dlu yer.. hahaha..

nia said...

xpe2...suh diorg sunat..sy tanggung kosnye..(wakakaka...gila punye gatal)

FdausAmad said...

tak payah sunat pun ok..rasa lain sket..

zaira fitrah said...

errr... rs pe 2? haha.. kteorg ank dara lg ni!!!