FITRAH's Followers

Friday, June 26, 2009

jln2 ke blog2 best!!

26 june

Hari ni mood bgus sesangat mcm tuannya yg perasan bagus.. tetiba xtau la nk tulis per dlm blog ni. td punyalah mcm2 idea dtg btengek kat kpala ni tba2 bila da get ready nk bebel, ilang lak semuanyer. huh! ini la sbbnyer duk ruma xbt pape kn otak da jd separa beku. nk slh siapa skrang ni? zarifah da pndang smacam kat aku. iyelah.. slah aku!! huh! benci btul..

mlm ni cm bese duk guling2 atas katil ssesambil m'online kn diri. buku yg konon2nye nk bc tu tpinggir di tepi zarifah. ksian sungguh.. aku hnya mmpu mlihat dgn pnuh simpatinya tp hati ni lg xsampai hati nk biarkn aceras keseorangan dri. td sibuk layan face book. jwb2 quiz. pas2 tnggu result. yg poyo nye ms jwb quiz 'anda gemuk or krus'. result aku: 'kau kurus tp ada perut buncit. kau pegi situp ke french twist ke kasik hilang belly2 kau tu. jangan banyak minum air sejuk tahu? good luck :)' cheet!! sungguh xbguna sungguh org yg bt quiz ni! benci!! benci!! huh!! sngaja mnusuk hati aku! da la awa slalu kata perut aku cm kungfu panda.. arghhh!!!!

Td sbb sakit ati kat quiz tu, aku mmbawa dri- konon2nyer merajuk la w/pn aku tahu bknnyer quiz 2 nk pujuk aku pn.. argh!!! asyik2 mkn ati sorang2. xbez sungguh! wei2.. xmkn ubt lg ke ni? pe hal tnya aku mkn ubat ke x ni? abeh tu, gile pe nyer suruh quiz tu dtg pjuk? argh!! lantak lah!!

ok2.. fokus2!! Actually, td aku bt lawatan smbil belajar kat blog2 yg best.. haha.. kasi bodek sikit.. rupa2nyer rmai org kat luar sn ek.. haha.. knyataan gile skali lg yg aku bt. best la lawat2 blog.. mcm2 gaya.. ada colourful, ada snow falling down, ada cikgu bwk rotan (err..takutnyer), ada yg suka bt lawak gile2, ada yg suka b'puisi.. best2!! i like it.. sumenyer ramah2 blaka.. terima kasih yer sbb bg sy lalu kat blog cik/encik sekelian.. nti sy bt lawatan smbil blajar lg ek..

ok la.. otak da mkin sesak. rasa2nya sbb da makin kurang oksgen. esok rs mcm nk exercise . err ye ke? cm akan exercise di alam mimpi jer sok.. xpe.. yg pnting smangat tu ada.. yg len belakang kira.. klau perut aku buncit pn, bkn nyer aku suruh org yg cipta quiz tu masak utk aku. aku smestinya cari bonda yg comel tu utk masak kn utk anakanda dia yg tcinta ni.. btul xbonda? bonda xbising pn kn.. emm.. jnji hidup bahagia!!! yg sudah biarkn sudah. xpayah nk pk..

2 comments:

haruan tasek said...

marah kat kuiz ke....

zaira fitrah said...

marah le juge.. thank u ler sbb sudi jnguk2 org yg tgh sakit ni. aiceh.. sakit konon.. ye r sakit ati! huhu..