FITRAH's Followers

Wednesday, June 24, 2009

Kenapa xblh tdo ni?

24 June..
skrang da pkul 2.06 pg. nk tdo tp xngantuk. mcm mn nk tdo ni klau xngantuk? td da mbebel mcm pceramah kat entry 1 lgi. rasa mcm nk offline lps tu tp cm mn nk offline klau xrs ngantuk. err.. kna tnggu ngantuk dlu ek bru blh offline? smestinya lah iye. klau xngantuk, pastu offline, da xtau nk bt pe. xkn nk layan ayam2 bonda kat luar tu yg asyik bkokok dr td.. oho.. klau join ayam2 tu bkokok sm bez gak ek.. gila pe kebenda aku ni. karang xpasal2 kna belasah dgn ayahanda, msuk spital sminggu.. huwarghh.. bosannya.. tpaksalah mngisi ms lapang dgn melalut meraban dlm blog tercinta ini. kutukan awa thadap blog ni mls nk ingat dah. xnk da ikut ckp awa.. haha.. kat cni aku bkuasa!! hahahaha (ktawa dgn jahatnya sorang2)

sok confirm bngun lambat. tp toksah riso, aku ttp bngun subuh.. tp ni la dia prangai buruk, da bngun sbuh nnti tdo smula pas2 tdo bknnye sejam dua, klau xmatahari xtnggi kat kpala, slagi tu xbngun. bila bngun tu kira blh da angkat bju kat ampaian cz sumenye da kering.. haha.. gila tido aku skarang ni. eeii.. mcm ni la kalau jd pnganggur. bosan smpai beku otak kepala nk buat apa. last2 katil juga jd tempat yg bez, yg mnepati jiwa raga. apa lah nk jd..

esok mcm nk g rumah kekanda tcinta, nk m'upload gmbar2 ke acer tp mcm mls lak.. mcm mn ni ek. klau x upload, nnti xbseri la blog aku ni. xpe2.. aku upload 1 gmbar yg aku men ambik dr acer. belasah je la. jnji ada gmbar.. huhu..


comel gak ek gmbar ni.. flowers.. so many flowers. i just love it. muah!! muah!! (dahsyat gile aku mluah kn rs kesukaan thadap gmbar yg bru d upload ini.. huhu)

ni la tensen klau xde camera sendiri.. huhu. pulang blik camera aku! siapa la gatal2 tgn curi camera aku yg bru pkai stahun tu. hampeh btul. tba2 mbuak kembali kmarahan drpd jiwa insan yg perasan comel ini.. da la.. da la.. just forget about that! fokus2! klau x nnti xpasal aku nangis sorang di pg2 buta kul 2 ni mngenangkn camera digital yg da kna curi.. huwarghhhh,...

err k la.. nk tdo la.. klau xdpt tdo, nk berangan mkn pisang berangan.. hek eleh.. cm xde bnda lain nk berangan.. habis 2? nk berangan kawin anak raja? aiceh.. x abis2 ingat pasal kahwin. da mnggatal sgt ke aku ni. woit.. belajar pn xabis lg, masak pn xreti, poket pn kopak lagi, ada hati nk kawin.. Pirahhhhh... huawawawawa.. ksiannye aku kna mrh dgn diri aku sendri..


2 comments:

anaklaut said...

salam..

tq singgah anaklaut..

nape susah nak melelapkan mata? tak pe..leh jalan2 blog anaklaut..:)

zaira fitrah said...

anak laut..
terima kasih gak sbb sudi snggah. hehe.. btul2.. nnti sy bt rombongan lg gi blog anak laut...