FITRAH's Followers

Sunday, June 28, 2009

note b4 tdo..

ni sajer gatal2 nk tulis2 di blog ni.. mata da ngantuk.. b4 tdo, kna jnguk blog dlu. pe nk jd daa.. aku da jatuh cinta kat blog aku!! i luv u blog! kawin la dgn aku! nnti encik naz blh nyanyi utk kite.. hahaha..

nk tdo ni tp td tetiba tringat kat harun yahya.. bkn ingat kat dia tp t'ingat kat buku dia yg btajuk FASCISM: the ideology of darwinism. teori ni pn agak dahsyat! pnah bc? pnah dgr pape pasal ideologi ni? nk tau? nnti i kongsi sm u all k.. xnk tau pn, sy ttp akn bgtau!!

err.. mcm2 ek aku nk cite.. pasal perang mongol la.. Fascism la.. mn 1 ni? ms mula2 tcipta blog ni konon2 brangan nk cite pasal teori darwinism, karya harun yahya- the evolution deceit. tp poyo jer.. huh!! xpe2.. aku akn pastikan semuanya akn tlaksa juga nnti.. yeah!! smangat yakin blh versi milo kembali m'muncak..

da la mek.. gi la tdo.. ok2.. aku tdo ni.. nk tdo cm sleeping beauty.. ahahhahha..

3 comments:

nia said...

wah cik zaira...nk tlis sal teori darwin ke???teori darwin tu yg cam ne erk?yg evolusi manusia dr monyet jadi manusia tu ke???eh..btol ke?hehe..men tibai je..

zaira fitrah said...

sgt btul la tu.. itu le teori nyer tp sumer tu dusta smata2.. haha.. bnyak pnipuan dia bt. actually bkn la didalang oleh dia jer. ada org len. ish.. citenyer mmg pjg bjela. xblh nk huraikn dlm ruang ni la.. haha.. yg blh ckp pn just darwinsm ni lead to fascism n communism. sumenya utk kpentingan sesetengah pihak.

nia said...

apa kate kita bongkar apa yg darwin bt..ala2 cam misi khas la...haha..jom kita terjah...