FITRAH's Followers

Sunday, July 26, 2009

Simple Note Drpd Zaira

sy sekarang on da way g phg ni.. da smpai kat Mentakab.. jap lg smpai la ke Temerloh.. huhu.. sy bkn sngaja gatal2 nk bt entry ni ms dlm kereta tp sbb sy baru teringat nk bt entry ni. rs cm kalau da smpai kat rumah kakak sy nnti, takut cm xde connection. nnti bila lak nk update.. hurm..bese ler duk kat kg jer. jauh ke dlm lak tu.

simple note sy:
  • esok da mula mngajar.. yey!
  • esok gak da start kena hantar fahim g sekolah kat Mentakab..
  • Hari ni birthday along.. "Selamat Hari Lahir, along! Luv u so much forever n ever," huhu.. xblh wish pjg2. da xcukup ms.. jap nk upload gmbar dlu.. sabar yer bateri..

along yg sgt lemah lembut dan baik.. bkn bodek ni k.. ikhlas dr ati yg suci comel ini..


spatutnyer i luv my sisters k.. sbb syg sumer kakak2 sy! huhu..
  • kpd kwn2 blog, kalau sy da lm xupdate, mknanya internet connection xde la tu ek.. terima kasih sudi lawat Fitrah.. doa2kn sy sihat2 di sini, di dunia baru ni dan moga dpt adapt dgn suasana baru ni dgn mudah. insyaAllah.

8 comments:

nia said...

cik zaira..rindunyer kat cik zaira...dah jd cikgu ke?

mamai said...

cik gu bertambah lagi ilmu anak murid

aisha said...

waahh..kite lak yg nervous zaira nk stat ngaja isnn ni hehe

ape2 pn..gud luck k? konfiden 2 pnting..chaiyok2!!

cpj said...

Tahniah!...sekarang dah geng ngan cpj bolehlah pakai gelaran csb!...kihkihkih....sabar tau ngan gelagat bebudak kampung tu...

awatif samat said...

saya penyimpan mohor besar dr permaisuri zahirah ingin mnyatakn bhawa cik zahirah skang xdpt mngonlinekn dri krana cnnection dtmpat die bkerja tiada line broadband....marilah kt sma2 tmpg simpati...huhu...skang die sgt excited mnjadi cikgu wlaupn ank murid die nakal2...xlma lg die akn bli rotan utk ank muridnye....die mngucpkn time ksh krana anda smua sntiasa mnyokongnye...skian time ksh....

Naz said...

apa khabar tuan rumah... jauh ya sampai ke Pahang mengajar... good luck...

zaira fitrah said...

a'ah.. jauh ke phg.. mrantau. beginilah hidup ank comel di rantauan.. huhu.. :P

zaira fitrah said...

awa..
hahaha.. geli hati sy.. anyway, thanks so much.. xpasal2 kna jd s/u sy ek..