FITRAH's Followers

Friday, July 24, 2009

Happy Birthday..

24 JUly 2009

Assalamualaikum..

Hari ni mmg sgt letih.. Keluar g mid td. awl pg da tercogok kat mid. kedai2 pn bnyak xbuka lg. adeii.. ayahanda kesayangan la yg hantar awal2 pg ni. Layan je la ayah aku sorang ni. sbb layanlah aku cm ntah pape pg td, muka blur2 duk kat mid ni tnggu awa sampai. awa lak tpaksa dtg lambat sbb terlepas bas. aisehh.. da penat m'baca buku yg aku bwk, aku pk2, adlah lebih b'faedah kalau aku mngisi ms yg free ini dgn sesuatu yg best. so, aku decide nk tngok wayang. ye. mmg aku tngok movie. cite Harry Potter. sorang2. xberteman pn.. huhu.. sadis betul. ni la 1st time tngok movie sorang2.. ha.. ni je nk citer utk entry kali ni.. hehe..


w/pn tngok movie sorang2 n penat, aku masih lg ceria2 k.. snyum ikhlas ni.. xbmuka2.. nmpak comel dan penuh keyakinan kn.. haktuih! geli ketiak aku ni dgr pujian dr diri aku sndri ni. pdhal gmbor ni dlm wash room or toilet jer ni.. adeii.. bile r aku ni xkn jd budak yg perasan lg? bile2??!! please tell me now!!

anyway b4 lupa.. asyik merapu jer, terus trlupa tujuan asal yg suci murni ini. bdasarkan tajuk entry ni: HAPPY BIRTHDAY. sy nk tujukan ucapan khas bt kekanda tercinta (kekanda ketiga) iaitu Syuzana Bt Mahd Ata w/pn sy tau dia ni xpernah kisah pn psal dunia online ni w/pn dia ni bekas cikgu komputer. w/pn dia da xonline, sy ttp nk ucap sesuatu kat blog ni dgn niat utk mengglemerkn diri dia di sini. hahaha.. ni ucapannyer:

"Kak Ena, selamat hari lahir. you're a great sister and i feel very happy that i've u. emm. sorry i didn't buy a present but i promise i'll give something for u next month maybe? err.. actually i'm not really sure bout that. hahaha.. but sis, the most important is i really love you!!"


k.ena n baby aqil ms kat melaka..aiseh.. geram tul dgn baby kecik tu..


k.ena, baby aqil dgn aku yg comel.. eh2.. silap2.. baby aqil yg comel bkn aku.. huhu..


kakak aku yg agak tembam ckit drpd aku.. aisehh.. pesal la dak kecik 2 org ni ada gak kat cni.. senyum2, nk kna cium?? adeii.. geram2 nyer kat 2 makhluk kecil ini! rs cm nk cubit2, tarik2 pipi dan cium2 smpai diaorg nangis.. hahhaha.. syg dak2 3 org ni!!

pssstt.. sok nk g klcc. along ada bengkel kat petrosains smpai kul 4 tp aku saje nk nyibuk sm, konon2 jd bodyguard along la tp cm xblh join skali jer ms bengkel tu kn2?.. huhu.. sok keseorangan lg la nmpaknyer. tpaksa la m'buat aktivt sendri2..

8 comments:

aisha said...

epy bday kak zanaaaaaa!!!! cik zaira anda wajib smpikn wish akak ni kat kakak anda tau(saje je nk nyusahkn idup bdk kecik ni haha)

ohh!!! psl dr jasdev 2 kn..akak dgn ini mberikn laluan dan mandat pnuh pd anda utk ngorat die..bkn ape..bg la laluan utk org2 muda belia lak..yg kite ni stok dh nk kawin so mls la nk gatal2 kang kne hempok ngan bf ksygan mati la weyyyy....hehe

awatif samat said...

krm slm kat kakak awk...slamat hr lahir wat kakak awk...

awatif samat said...

cntik bju cik zahirah ku syg....mcm pnah nmpk bju ni...tp dimana ya...ya3...kt nmpk kat plaza alam sentral.....btul x?ha3...hrga die brape ye kt tgk...emmmm....blh tahan gak la....tdung pn kt pnah nmpk gak...emmmm...kat pkns ek awk bli?kt ade la kuar outing 3 mggu lpas...tu yg cm tringat cm pnah nmpk...cntik2...i like it!!!!!!!!!new version of zahirah!!!!

zaira fitrah said...

kak aisha..
huhu.. dera org.. err.. xsmpaikn lg wish tu.. ms bc komen ni, bru jer blik dr rumah k. ena.. huh! nk kol, trase mls lak.. jap lg la ek.. haha..
err.. jasdev dgn sy? err.. sesuai x? haha. adeii.. klau ngorat dia, abis la sy kna b'soal-jawab dgn family..

zaira fitrah said...

awa..
InsyaAllah sy smpaikn slm awk tu..
err.. cm pernah nmpk ker? klon kot tu.. haha.. cantik ek? well.. u know me.. *wink*.. hehe.. miss u awa..

cpj said...

comelnya budak dan yang pegang budak tu...kihkihkih...

zaira fitrah said...

gambar yg mn 1 ni cikgu pj? bnyak gmbar yg pegang budak2.. hahaha..

cpj said...

yg mana lagi, yg tudung ungu tula...kihkihkih...