FITRAH's Followers

Monday, November 09, 2009

Banyak nk update

9 Nov 09

xbest betul title entry ni.. xde idea la. erghh.. nasib la. erm.. da lm sy xupdate pape di blog ni kn. betul x? betul x? sila ckp skarang! ok. bagus2.. actually, sy bkn mls.. serius, sy ckp btul2 ni.. sy mmg xmls.. :P wek2!! poyozz jer.. err.. poyo tu ape ek? dush!!

erm.. sy sbenarnya.. em.. hati sy ni dah lama nk update pasal beberapa hal penting dlm hidup sy. perhatian ek, hal penting dlm hidup sy k. antara topik yg sy nk cite ialah:

~ graduation day hari tu
~ tamatnya khidmat sy sbg guru ganti. (ni mesti kna hebohkn sbb sy ske mmg ske kecoh2 kn)
~ al-Insyirah

ok.. maknanya ada 3 perkara yg perlu sy ceritakn la yer ari ni.. tp kn.. tp kn.. tgn ni cm mls nk menaip sesuatu.. tambah2 lak internet conection sgt la teruk di sini. berjanggut nk buka blog. 2 blum lg nk upload gambar tu. bkn bjanggut je da, mau nyer jd org utan sy ni.. err.. tgn, jgn la mls.. oh tdak.. tgn sy malas hari ni. bkn sy mls k.. tgn sy yg mls.. lg skali sy tegaskn, tgn sy yg mls, bkn sy yg mls k.. sy rajin! ok.. jd, topik2 di atas t'paksa la ditangguhkn. da jd belacan baru la sibuk nk publish. well.. tu la sy, minah belacan.. (gila pe kutuk diri sendiri?) eh2.. silap2.. minah yg ske mkn sambal belacan yg betulnyer k. haha.. bertukar!!

nota kaki, tgn dan mulut. (huyooo..)
kat ruma akak sy ni yg di ceruk pedalaman phg ni akhirnya da ada internet coverage.. weee~ w/pn slow, tp blh la drpd xde langsung kn.. tq Maxis. stelah 3 bln sy di sini dan lg 2 mnggu sy akan balik ke cheras, bru skrang lak ada coverage ek.. bagus2.. abg ipar pn mnggu lps da baiki tv maka blh la tgk tv..tp bila da ada 2 benda ni, rs cm kurang lak ms utk m'baca.. susah2..

4 comments:

mamai said...

la pahang kat mana tu lepas nie nak jadi cikgu tak bersadar pulak yer

zaira fitrah said...

phg kat kg. guai, Temerloh.. tp da masuh mukim bera.. kg d tepi sg.. hooho.. oo lps ni jd guru di rumah jer.. haha..

ber_uwang said...

uh uh kampung pak cik tu..

zaira fitrah said...

hah? kampung encik ke?biar btl ni.. hehe.. nk men2 kn sy ek.. eleh..