FITRAH's Followers

Saturday, October 24, 2009

pre graduation?.. ada ke?

23 October 2009

huahuahua.. cm bagus jer tajuk entry sy kali ni.. hoho..
hari ni, sharian sy x ada kat ruma.. ni semua gara2 aktviti mngambil jubah konvo yg blangsung hari ni. penat! dr kul 10 lbih beratur utk ambil jubah, kul 12.30 bru semuanya selesai.. tketar2 kaki sy ni akibat bdri tlalu lama. (ms ni sy btul2 konpius.. adakah sy ni dserang parkinson? konpius2.. ).. ermm.. ditambah lak dgn irama melayu asli dr perut kung fu panda sy ni.. mmg lengkap pakej kelaparan sy pd hr jumaat yg penuh keberkatan ni..

stelah slesai urusan beratur2 tu, spt yg sy da awal2 tau kul 3.30 ada raptai.. so, kna tnggu lbih kurang 3 jam lg. lps je solat Zohor, sy seret kawan sy gi cafe. tgk2 lauk bnyak yg da abis. sedih + kecewa! tp sbb lapar thp asbestos (jgn sesekali tnya sy apa itu asbestos k), sy ambik kuey teow grg + nasi grg + milo ice.. dlm ati, ada gak la keinginan nk ambik cheese cake n yogurt cheese cake or bun piza tp sy mls lak nk layan hasutan nafsu dan syaitan tu.. hurm2..

lps mkn bru r ada smangat juara membara ckit.. aiceh.. abis kteorang promosi 1 galeri Nur Zahirah (Nur Zahirah?? hehe..).. m'promosi dgn graduation robe lak tu.. hoho.. bila lg nk ambik kesempatan cmni kn.. xp'caya? sila saksikn bukti2 yg ada d bwh ini:



ske kat lukisan ni.. rs cm nk usung bwk balik rumah jer tp nnti xpasal2 lak
kena pelempang dgn encik dekan.. hoho x3..





hua3.. aktviti merasmi graduation robe skali lg ..



gila aktif sy slps perut diisi..



hai.. jatuh hati sy tgk mamat ijau tu.. hoho.. "abg lelaki b'kulit hijau, i luv u!.."



zaira fitrah @ Nor Zahirah

nota kecik sy yg xtau kecik mn:
penat.. kna menapak dr dewan yg kat atas bkt tu g seksyen 2 cz bas sntiasa penuh.. mmg slim r sy ari ni.. jimat RM1..hoho.. o ye.. this coming Monday: my graduation day.. will meet up again with my new and old friends from all parts of Malaysia.. :)

6 comments:

ber_uwang said...

tahniah

zaira fitrah said...

terima kasih, encik ber_uwang!! nk dt ry!!!

mamai said...

pre graduation untuk mereka yang berdarah gemuruh

imHepPie said...

asbestos tu ape hik3..

zaira fitrah said...

ye la 2, encik mamai.. huh!

zaira fitrah said...

imheppie..
asbestos tu ialah asbestos..
(aishh.. pe ler ketegaq sgt.. biasa nih.)